Skip to main content

Over Micio

Ans van Bekkum

Eigenaar

Het brein achter MICIO creative sportswear is Ans van Bekkum. Zij is al jarenlang een professionele allrounder in de vormgevingsbranche en ook eigenaar van Creative Answer, een vormgevingsbureau dat uiteenlopende projecten oppakt. Denk hierbij aan het ontwikkelen van logo’s, huisstijlen, websites, brochures, catalogi en belettering voor bedrijfsauto’s en (kantoor)panden.

Voor een succesvolle en drukke ondernemer als Ans, is het zaak om op tijd je hoofd leeg te maken. Zij doet dit door regelmatig op haar wielrenfiets of in haar hardloopschoenen te stappen samen met haar partner Rob. Door de passie voor wielrennen en hardlopen te combineren met haar beroep als vormgever, is MICIO ontstaan. Op deze manier geeft zij niet alleen haar carrière als vormgever een extra dimensie, maar durft zij ook haar dromen na te jagen. En daarnaast heeft zij al de nodige teams blij kunnen maken met haar comfortabele, professionele, originele en unieke sportkleding.

Wil jij ook graag voor jouw team beschikken over sportkleding in een compleet eigen stijl en vind je het ook belangrijk dat de kleding er niet alleen goed uitziet, maar ook nog eens perfect zit? Dan gaat MICIO creative sportswear graag voor je aan de slag!

Vanzelfsprekend mag je altijd een bezoekje aan onze showroom in Hooglanderveen komen brengen, zodat je een goede indruk krijgt van onze volledige collectie, de gebruikte materialen en de pasvormen. Maak van tevoren wel even een afspraak met ons. Dit kun je doen door een mail te sturen naar of door contact op te nemen met Ans van Bekkum op telefoonnummer 06 22 93 74 79.