Skip to main content

Bedrukking fietskleding, loopkleding en triathlonkleding

MICIO heeft ervoor gekozen om de bedrukking op de sportkleding uit te laten voeren in pms-kleur(en), zodat de kwaliteit van de bedrukking optimaal is. De kleuren komen op deze manier dieper en voller in de stof te zitten.
 
De juiste kleur bepalen?
Dat kan, een stalenboek met bijna alle pms kleuren bedrukt op stof hebben wij op voorraad.
 

FIETSKLEDING

De bovenkleding kan volledig in elke gewenste pms kleur worden bedrukt. Bij korte- lange- of kniebroeken is bedrukking in elke gewenste pms kleur mogelijk op de zijkanten en pijpjes. De andere delen (bijv. zeemgedeelte) zijn verkrijgbaar in diverse basiskleuren waardoor het mogelijk is een mooie combinatie te maken.
 
Basiskleuren voor korte broek:
micio website basiskleuren
Basiskleuren voor knie- en langebroek:
micio website basiskleuren2

LOOPKLEDING

De bovenkleding kan volledig in elke gewenste pms kleur worden bedrukt. Bij alle broeken is bedrukking in elke gewenste pms kleur mogelijk op de zijkanten. De andere delen zijn verkrijgbaar in diverse basiskleuren waardoor het mogelijk is een mooie combinatie te maken.
 
Basiskleuren voor alle broeken:
micio website basiskleuren3
 

TRIATHLONKLEDING

Triathlonkleding kan volledig worden bedrukt in elke gewenste pms kleur. Voor het zeemgedeelte is wel het advies om een donkere kleur te kiezen in verband met doorschijnen door nat worden van de stof.