Skip to main content

FIETSKLEDING VOOR TEAMS EN/OF BEDRIJVEN

Als je kiest voor de wielerkleding van MICIO kun je rekenen op kwaliteit, maar vooral op orginaliteit.
Of je nu een recreatieve, een enthousiaste of een competitieve fietser bent, MICIO heeft altijd een kwaliteitslijn die bij je past. Alle lijnen zijn geschikt voor racing, mountainbiken, gravelen, spinning en skeeleren en kunnen geheel naar wens met eigen ontwerp worden bedrukt. Voor alle kleding geldt speciale snit voor vrouwen, mannen en kinderen.
 
Keuze uit 3 verschillende kwaliteitlijnen:
MICIO creative sportswear biedt 3 verschillende lijnen aan in wielerkleding: de comfort lijn ES.L, de premium lijn SP.L en de elite lijn PR.R. Het is perfect mogelijk om de verschillende lijnen in een gepersonaliseerd en uniform design te verkrijgen.
De kwaliteiten kunnen ook onderling gecombineerd worden. Op die manier kan voor elk team en elke gepassioneerde fietser het aanbod op maat, wens en budget worden gemaakt.
Hieronder vind je meer informatie over de verschillende lijnen.

Comfortabele ES.L (Essentiale Line)

De Essential line kleding bied je unieke kwaliteit en comfort. De ES.L materialen en pasvorm zijn geoptimaliseerd om tegemoet te komen aan de technische vragen van wielerenners op alle niveaus, voor de meest uiteenlopende types renners. ES.L kleding biedt een uitzonderlijke meerwaarde door kwaliteitsmaterialen met functionele kenmerken en comfort te combineren. Met een uitgebreid gamma van kleding en accessoires biedt ES.L flexibele combinatiemogelijkheden met SP.L en PR.R om te voldoen aan ieders voorkeur.

Premimum SP.L (Sport Line)

De Sport Line heeft een aansluitende pasvorm die de lichaamscontouren volgt tijdens de inspanning. De kwalitatief hoogstaande materialen en ontwerpen van SP.L zijn ergonomisch en volgen perfect de bewegingen van de renner tijdens zijn rit. Elk productdetail is zorgvuldig afgewerkt om de prestatie en de rijervaring te verbeteren. Het laat je toe te vergeten wat je aanhebt om je te focussen op je rit. De SP.L collectie profiteert van de immense professionele research en de testen van de premium collecties.
Het uitgebreide gamma biedt flexibele combinatiemogelijkheden met ES.L en PR.R om te voldoen aan ieders voorkeur.

Elitelijn PR.R (Pro Racing Line)

De elitelijn PR.R (Pro Racing Line) is de elite collectie van MICIO. Deze wielerkleding wordt gekenmerkt door technologische vooruitgang, innovatie en performance. De PR.R vederlichte materialen sluiten perfect aan rond het lichaam waardoor het als een “tweede huid” wordt en waardoor elke beweging natuurlijk en comfortabel aanvoelt. De materialen en de details van de PR.R kleding laten profs toe prestaties neer te zetten die moeilijk te overtreffen zijn. Het uitgebreide gamma biedt flexibele combinatiemogelijkheden met ES.L en SP.L om te voldoen aan ieders voorkeur.

Accessoires

Wieleraccessoires maken je teamkleding compleet. De wieleraccessoires zijn te bestellen vanaf 11 stuks. Uitzonderingen van het aantal te bestellen staan bij de desbetreffende accessoire vermeld.

Specials

Deze leuke specials maken je outfit compleet, een stoer MTB-shirt, hemdje voor de hele warme dagen speciaal voor dames en een mooi regenjack.