Skip to main content

Leveringsvoorwaarden

TEAMKLEDING:

 1. Onze algemene voorwaarden zoals hieronder vermeld worden verondersteld aanvaard te zijn door onze klanten, zelfs indien zij in tegenspraak zouden zijn met hun eigen, algemene of bijzondere voorwaarden.
 2. De leveringstermijnen op de toelichting offerte of andere documenten zijn niet bindend en puur ter informatie. In geen geval kan de klant aanspraak maken op enige vorm van schadevergoeding wegens later leveren.
 3. De voorwaarden waaronder de levering geschiedt kunnen enkel afwijken van de voorgenoemde voorwaarden als er wederkerig schriftelijk akkoord wordt opgesteld. Door de klant éénzijdig aangebrachte wijzigingen zijn niet geldig.
 4. Al onze prijzen zijn exclusief BTW en verzendkosten mits anders vermeld.
 5. De aanvaarding van de goederen, niet gevolgd door een klacht binnen de 48 uur met vermelding van de exacte klacht(en), zal als definitieve aanvaarding beschouwd worden. Bij gebreke aan de productie zal MICIO creative sportswear dit in overleg met klant oplossen.
 6. De productie van gepersonaliseerde kleding zal gebeuren op basis van een goedgekeurde bestelling, bestaande uit ontwerp en de bestelling zelf. Daar het gaat om gekleurde kleding en verschillende stoffen kunnen minimale kleurverschillen zich voordoen tussen twee verschillende stofstructuren. Hiervoor kan MICIO creative sportswear niet verantwoordelijk gesteld worden.
 7. De goederen blijven eigendom van MICIO creative sportswear tot volledige betaling.
 8. Indien er binnen een periode van twee maanden na aflevering van het ontwerp geen verder vervolg komt qua opdracht zullen er ontwerpkosten worden berekend conform offerte. Mocht er nadien binnen een maand na facturatie alsnog opdracht volgen dan worden ontwerpkosten verrekend. Het unieke ontwerp blijft eigendom van MICIO tot aan opdracht.
 9. Annuleert de klant tijdens de productie de bestelling dan is deze een schadevergoeding beschuldigt van het volledige bedrag conform opdrachtbevestiging.
 10. Ruilen van bestelde goederen is niet mogelijk mits er vooraad aanwezig is en de sportkleding in originele verpakking kan worden geretourneerd. De verzendkosten zijn op rekening van de klant.
 11. Betaling dient te geschieden binnen 30 dagen na factuurdatum.
 12. Bij facturatie aan sponsoren, is de klant verantwoordelijk voor de volledige betaling mocht er om welke reden dan ook door de sponsor niet worden voldaan aan de betalingstermijn.
 

WEBSHOP:

HET RECHT UW BESTELLING TE RETOURNEREN
U heeft recht op een aanvraag voor retour/omruiling van de niet gepersonaliseerde items die u heeft aangekocht, en dit binnen 7 dagen. Deze periode gaat in de dag na aflevering van uw bestelling. Verzoeken tot retourneren na deze periode worden niet meer geaccepteerd. Retourkosten zijn voor rekening consument.
Als uw retourzending door ons ontvangen, goedgekeurd en verwerkt is, informeren wij u via e-mail wanneer uw nieuwe items verstuurd zullen worden.
Indien de items voor omruiling niet voorradig zouden zijn, wordt u hiervan via e-mail op de hoogte gebracht en zal voor deze items automatisch een terugbetaling uitgevoerd worden.

Terugbetalingen vinden plaats binnen een termijn van 30 dagen na ontvangst van uw geretourneerde items. Wij accepteren uw retour graag, mits u de volgende punten respecteert:

 1. De retour is aangevraagd binnen 15 dagen na levering van uw bestelling.
 2. De retouraanvraag gebeurt per e-mail. Per order wordt slechts één retourzending toegekend.
 3. De geautoriseerde retour is binnen 10 dagen na registratie ontvangen bij ons warehouse.
 4. Gelieve er rekening mee te houden dat wij niet verantwoordelijk gesteld kunnen worden indien het pakket door de koerierdienst of post niet werd teruggestuurd.
 5. Elk item is strikt ongebruikt en in volledig onbeschadigde toestand.
 6. De originele etiketten en labels zijn bevestigd aan de items en in perfecte staat.
 7. De originele verpakking is bijgevoegd en is onbeschadigd.
 8. Bij terugbetalingen wordt de originele verzendingskost niet vergoed.
MICIO creative sportswear behoudt zich het recht voor om een bestelling te wijzigen of te annuleren indien prijzen of kortingen niet correct weergegeven zouden worden op de website of indien deze verkeerd opgenomen werden in de afrekening.

PRODUCTINFORMATIE
Wij hebben er alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat kleuren en omschrijvingen van onze items zo nauwkeurig mogelijk zijn. Echter, let wel dat het beeld en de kleurkwaliteit kan variëren afhankelijk van uw scherm. Wij kunnen niet garanderen dat uw scherm alle kenmerken van het werkelijke product juist weergeeft.
U vindt een productomschrijving (kleur, maat, soort product, etc.) en digitale foto's bij elk product. Alle prijzen zijn inclusief BTW, maar exclusief verzendkosten. Prijzen kunnen wijzigen. Controleer de aangegeven prijs op het moment dat u een bestelling plaatst.

BESTELLINGEN
MICIO creative sportswear verkoopt enkel aan particulieren. Dit betekent dat als u een persoon bent die van plan is items te kopen die niet voor eigen gebruik bedoeld zijn, maar voor bijv. wederverkoop, of als u een bedrijf bent, dat u geen order kan plaatsen en wij u geen producten kunnen verkopen.
Een bindende koop tussen u als consument en MICIO creative sportswear als verkoper, op deze voorwaarden, wordt aangegaan wanneer u een bestelling plaatst op deze website. Uw bestelling wordt als geplaatst beschouwd als u de laatste stap van het bestelproces heeft afgerond.
Door een bestelling te plaatsen, gaat u uitdrukkelijk akkoord gebonden te zijn aan deze voorwaarden, inclusief alle verklaringen en onderdelen zoals de privacyverklaring en het retourbeleid.
In het onverhoopte geval dat een product dat u besteld heeft niet op voorraad is, zullen wij u dit zo snel als mogelijk mededelen en u een alternatieve oplossing bieden (bijv. verzending op later tijdstip, een vervangend product of terugbetaling), uiteraard kosteloos.
MICIO creative sportswear behoudt zich het recht voor om een bestelling te wijzigen of te annuleren indien prijzen of kortingen niet correct weergegeven zouden zijn op de website of indien deze verkeerd opgenomen werden in de afrekening.

BETALINGEN
Nadat u uw bestelling geplaatst heeft, wordt u verwezen naar een veilige betaalpagina op onze website met het verzoek uw bestelling te betalen.
U ontvangt een orderbevestiging op uw scherm en per e-mail zodra uw betaling gedaan is.

VERZENDING EN LEVERING
We streven ernaar uw order binnen 14 werkdagen na ontvangst van uw betaling te verzenden (met uitzondering van de vaste vakantieperiodes).
Verzendkosten voor leveringen zijn conform de DPD tarieven.

INTELLECTUEEL EIGENDOM
Het is niet toegestaan om enige inhoud van deze website te gebruiken, over te nemen of te verspreiden zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van MICIO creative sportswear.

KOPIE VAN CONTRACT
MICIO creative sportswear bewaart een elektronische kopie van uw bestelling zolang wettelijk verplicht is. Indien u een afdruk wilt van uw bestelling kunt u de orderbevestiging afdrukken die op uw scherm verschijnt zodra u uw bestelling geplaatst heeft en uw betaling verwerkt is. Deze orderbevestiging wordt ook naar u gezonden per e-mail.